Domeinnamen

Easywayhosting biedt domeinnaam registratie aan. U kunt eenvoudig uw domeinnaam bij ons registreren in elke gewenste extensie. U bent vrij om zelf een naam te kiezen, u kunt bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of uw familienaam gebruiken. Dit mag u helemaal zelf bepalen. Bij Easywayhosting kunt u uw domeinnaam altijd makkelijk verlengen, verhuizen of opzeggen.

TLD
Land
Prijs
.nl
Nederland
€5,99
.be
BelgiŽ
€7,95
.eu
Europa
€9,95
.com
Commercieel
€8,95
.net
Commercieel
€8,95
.org
Non-profit
€8,95
.info
Informatief
€8,95

Waarom Easywayhosting?

Wij garanderen bij Easywayhosting een uptime van 99,95%. Wij kunnen deze uptime zo hoog houden omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologiŽn op het gebied van hosting. Wij maken ook een dagelijkse backup van uw diensten, u kunt altijd uw backups gemakkelijk bij ons opvragen.

Ons netwerk

Om de snelheid van onze servers zo hoog mogelijk te houden zijn onze servers gevestigd in Nederlandse datacenters. Hierdoor hebben wij kwalitatieve producten. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd snel en veilig is, ook vinden wij het belangrijk dat uw website altijd online is.

Wie zijn wij?

Easywayhosting is een jong en sterk bedrijf. Wij staan sterk op het gebied van webhosting en website realisatie. Wij behandelen elke klant zorgvuldig en individueel zodat elke klant even veel support krijgt op zijn/haar product als de ander. Heeft u een vraag, opmerking of iets anders? Dan kunt u ons altijd contacteren!