Minecraft Reseller
- Volledige management van uw eigen servers
- Onbeperkte bandbreedte
- Craftbukkit support
- Multicraft controlpanel inclusief licentie
€*soon* p/m
Minecraft server
- Onbeperkte bandbreedte
- CraftBukkit support
- Multicraft controlpanel
- 24/7 Live support
€3,00 p/m

Voordelen van Easywayhosting:

Minecraft: Al onze servers bevatten het controlpanel Multicraft, hierdoor kunt u uw server overal ter wereld bereiken. Elk pakket is inbegrepen met een aanbevolen aantal slots. Wilt u deze later aanpassen dan kunt u ons gemakkelijk contacteren, wij zullen dit dan gratis voor u regelen.

Server statussen:

Server01:
Momenteel geen onderhoud gepland.

Server02:
Momenteel geen onderhoud gepland.

Server03:
Momenteel geen onderhoud gepland.

Waarom Easywayhosting?

Wij garanderen bij Easywayhosting een uptime van 99,95%. Wij kunnen deze uptime zo hoog houden omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologi´┐Żn op het gebied van hosting. Wij maken ook een dagelijkse backup van uw diensten, u kunt altijd uw backups gemakkelijk bij ons opvragen.

Ons netwerk

Om de snelheid van onze servers zo hoog mogelijk te houden zijn onze servers gevestigd in Nederlandse datacenters. Hierdoor hebben wij kwalitatieve producten. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd snel en veilig is, ook vinden wij het belangrijk dat uw website altijd online is.

Wie zijn wij?

Easywayhosting is een jong en sterk bedrijf. Wij staan sterk op het gebied van webhosting en website realisatie. Wij behandelen elke klant zorgvuldig en individueel zodat elke klant even veel support krijgt op zijn/haar product als de ander. Heeft u een vraag, opmerking of iets anders? Dan kunt u ons altijd contacteren!