Realisatie pagina

Wat is realisatie nou eigenlijk? Realiseren oftewel coderen is het omzetten van een design in codes.

Bij Easywayhosting coderen wij uw website tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij maken uitsluitend gebruik van de laatste technieken voor optimale kwaliteit van uw website. Wij coderen uw website in XHTML Valid, dit houdt in dat uw website in alle grote browsers perfect werkt.

De tarieven regelen wij op een vertrouwde manier. Wij zullen kijken naar de moeilijkheidsgraad van uw design, zo kunnen wij nauwkeurig de prijs vaststellen. Wij kunnen u garanderen dat u kwaliteit krijgt voor een lage prijs!

Nu zullen wij wat dieper ingaan op onze werkwijze. Wij hebben namelijk een heel bijzondere werkwijze waar u niet eens de deur voor uit hoeft!

U contacteert ons voor een offerte en eventueel vragen. Wij zullen hierop antwoorden en netjes een offerte per e-mail versturen. Als u akkoord gaat dient u deze offerte digitaal te ondertekenen, zo voorkomen we misverstanden. Hierna dient u de ondertekende offerte terug te sturen met het design. Wij maken van de offerte een factuur en zullen deze opsturen. Wij nemen nu contact met u op om alles door te nemen over hoe uw wensen zijn. Het coderen gaat daarna van start en wij zullen u per e-mail contacteren zodra we klaar zijn. Na goedkeuring van de demo per e-mail verzoeken wij u de factuur te voldoen. Nadat de factuur netjes is voldaan zullen wij binnen 5 werkdagen alles keurig opleveren per e-mail.

Voor vragen of een offerte kunt u ons contacteren via realisatie@easywayhosting.nl.

Waarom Easywayhosting?

Wij garanderen bij Easywayhosting een uptime van 99,95%. Wij kunnen deze uptime zo hoog houden omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologiŽn op het gebied van hosting. Wij maken ook een dagelijkse backup van uw diensten, u kunt altijd uw backups gemakkelijk bij ons opvragen.

Ons netwerk

Om de snelheid van onze servers zo hoog mogelijk te houden zijn onze servers gevestigd in Nederlandse datacenters. Hierdoor hebben wij kwalitatieve producten. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd snel en veilig is, ook vinden wij het belangrijk dat uw website altijd online is.

Wie zijn wij?

Easywayhosting is een jong en sterk bedrijf. Wij staan sterk op het gebied van webhosting en website realisatie. Wij behandelen elke klant zorgvuldig en individueel zodat elke klant even veel support krijgt op zijn/haar product als de ander. Heeft u een vraag, opmerking of iets anders? Dan kunt u ons altijd contacteren!